Viktig melding
Kryss/lukk ikon

Vær med å begrense smittespredning av koronaviruset - oppdatert 26. mai

Jo flinkere vi alle er til å følge råd, holde avstand og vise hensyn, jo fortere kan vi håpe på å få hverdagen vår tilbake. Ved Avfall Sørs fire gjenvinningsstasjoner er vi nå tilbake med ordinære åpningstider. Til tider vil det være redusert kapasitet. For å begrense antall kunder samlet inne på stasjonene vil biler i slike tilfeller bli sluppet inn i puljer. Vi oppfordrer innbyggerne om å sortere avfallet før man besøker gjenvinningsstasjonen, så går køen raskere. Mjåvann Bruktbutikk åpnet onsdag 6. mai. Administrasjonen i Vige er stengt, men vi besvarer alle henvendelser på telefon og e-post. Ha tålmodighet med tømming av husholdningsavfall i disse koronatider. Renovatørene vil også hente inn husholdningsavfall utover vanlige tømmetider. Vennlig hilsen Avfall Sør

Ny avfallsplan

Plastsortering - Grønt Punkt Norge - Johnny Syversen

Avfall Sør eies av Vennesla og Kristiansand kommuner, og styres blant annet gjennom en fireåring plan for hvordan selskapet skal tilrettelegge tjenestene for innbyggerne.
Nå utarbeides planen for neste fireårs-periode. Innbyggerne har vært invitert til å gi innspill gjennom spørreundersøkelse, men denne er nå lukket. Det er forsatt mulig å sende oss innspill på mail på post@avfallsor.no,  også når den legges ut på formell høring sommeren 2020.
 
Politikere i Vennesla og Kristiansand har blitt presentert for planarbeidet. Her kan du se presentasjonen med en oppsummering av det som planlegges inn i planen.

📷: Johnny Syvensen - Grønt Punkt Norge