Ny administrerende direktør i Avfall Sør

Hans Georg Høgevoll-Garstad (43 år), blir ny administrerende direktør for Avfall Sør.

Hans Georg Høgevoll-Garstad har 22 års ledererfaring fra diverse bransjer og jobber i dag som konserndirektør i ISS Facility Services hvor han har hatt ansvaret for renholdsdivisjonen i Norge som består av 4000 medarbeidere. Han har god erfaring med tunge forhandlinger og store anbudsprosesser. Han har tidligere jobbet som bla banksjef i Nordea. Høgevoll-Garstad innehar en mastergrad innen økonomi og ledelse fra BI (Executive Master). Høgevoll-Garstad kommer fra Arendal.

Dette er et resultat av en lang og grundig prosess. Det var svært mange gode søkere og det er tydelig at rollen som toppleder for en av Agders største selskaper har vært svært attraktiv. Prosessen har vært styrt av Stefan Jensen i SelectionPartner som på en meget god måte har sikret en profesjonell håndtering av dette viktige oppdraget.

Med denne utnevnelsen er vi sikre på at Avfall Sør vil fortsette den positive utviklingen som selskapet har vist de sist årene.

-Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på denne spennende oppgaven og ser frem til å jobbe med mange svært kompetente medarbeidere i en veldig samfunnsnyttig bransje. Sammen skal vi utvikle smarte løsninger for ansvarlig avfallshåndtering i Kristiansand, Songdalen, Søgne og Vennesla, sier Hans Georg Høgevoll-Garstad

Høgevoll-Garstad overtar lederjobben i Avfall Sør etter Sigurd Tvedt som går av med pensjon til sommeren. Vi ønsker å benytte anledningen til å takke Tvedt for hans bidrag til konsernets flotte utvikling. Høgevoll-Garstad overtar i løpet av 1. kvartal.

Ole Petter Krabberød, Styreleder Avfall Sør Holding AS og Avfall Sør AS, tlf. 913 35 095.