Viktig melding
Kryss/lukk ikon

Koronaviruset - oppdatert 2. april

Lørdag 28. mars åpnet gjenvinningsstasjonen i Sørlandsparken igjen MED REDUSERT KAPASITET. Mjåvann gjenvinningsstasjon holder åpent MED REDUSERT KAPASITET. For å begrense antall kunder samlet inne på stasjonen vil biler bli sluppet inn i puljer. Vi oppfordrer innbyggerne om å ikke bruke den ekstra tiden de har i hjemmet, til å rydde i garasjen og kjøre unna avfall. Støleheia Avfallsanlegg har nye åpningstider: Mandag-fredag 07.30-15.00. Høllen Vest samt Mjåvann Bruktbutikk holdes stengt. Administrasjonen i Vige er stengt, men vi besvarer alle henvendelser på telefon og e-post. Ha tålmodighet med tømming av husholdningsavfall i disse koronatider. Renovatørene vil også hente inn husholdningsavfall utover vanlige tømmetider. Vennlig hilsen Avfall Sør

Plastemballasje samles ikke lenger inn fra returpunkter

Plastemballasje samles ikke lenger inn ved returpunkter

Fra februar 2018 hentes plastemballasje fra husholdninger i sekk hver fjerde uke, på samme rute som papiravfall i grønn dunk.
Henteordning av plastemballasje fra returpunkter opphørte når ny henteordning ble igangsatt.

I Vennesla opphører de siste to returpunktene for plastemballasje i november 2018.  Dette gjelder punktene ved Erkleivveien og ved Vennesla kirke.