Viktig melding
Kryss/lukk ikon

Vær med å begrense smittespredning av koronaviruset - oppdatert 24. juni

Jo flinkere vi alle er til å følge råd, holde avstand og vise hensyn, jo fortere kan vi håpe på å få hverdagen vår tilbake. Avfall Sørs fire gjenvinningsstasjoner har ordinære åpningstider. Vi oppfordrer innbyggerne om å sortere avfallet før man besøker gjenvinningsstasjonen, så går køen raskere. Mjåvann Bruktbutikk har åpnet som normalt. Administrasjonen i Vige er stengt, men vi besvarer alle henvendelser på telefon og e-post. Ha tålmodighet med tømming av husholdningsavfall i disse koronatider. Renovatørene vil også hente inn husholdningsavfall utover vanlige tømmetider. Vennlig hilsen Avfall Sør

Sorteringsguide på 12 ulike språk

I samarbeid med Tolketjenesten TolkSør har Avfall Sør utarbeidet sorteringsguider som forteller hvordan innbyggerne skal sortere sitt husholdningsavfall.

  • Sorteringsguidene kan åpnes som pdf-filer.  Ved utskrift anbefales A3-format.
  • Målgruppe er innbyggerne i Avfall Sørs eierkommuner.  Mer spesifikt; for opplæring av flyktninger, til bruk i skolene og som oppslag i søppelrom for sameier, borettslag og lignende.
  • Arbeidet med å oversette og kvalitetssikre oversettelsene er utført av Tolketjenesten TolkSør i Kristiansand. De har utført et omfattende arbeid for Avfall Sør.

 

Sorteringsveiledere med bilder:
Trykk på bildene for bedre oppløsning