Viktig melding
Kryss/lukk ikon

Vær med å begrense smittespredning av koronaviruset - oppdatert 26. mai

Jo flinkere vi alle er til å følge råd, holde avstand og vise hensyn, jo fortere kan vi håpe på å få hverdagen vår tilbake. Ved Avfall Sørs fire gjenvinningsstasjoner er vi nå tilbake med ordinære åpningstider. Til tider vil det være redusert kapasitet. For å begrense antall kunder samlet inne på stasjonene vil biler i slike tilfeller bli sluppet inn i puljer. Vi oppfordrer innbyggerne om å sortere avfallet før man besøker gjenvinningsstasjonen, så går køen raskere. Mjåvann Bruktbutikk åpnet onsdag 6. mai. Administrasjonen i Vige er stengt, men vi besvarer alle henvendelser på telefon og e-post. Ha tålmodighet med tømming av husholdningsavfall i disse koronatider. Renovatørene vil også hente inn husholdningsavfall utover vanlige tømmetider. Vennlig hilsen Avfall Sør

Tid for strandrydding igjen!

Så lenge du overholder smittevernreglene, er det trygt å rydde strender. Ryddeaksjoner med flere enn 5 personer, må ha en ansvarlig arrangør som har oversikt over navn på de som rydder. Inntil 50 personer kan delta.

Mer informasjon om strandrydding 2020 


Husk å bruke gjennomsiktige sekker når du rydder. Vi ønsker at du leverer avfallet på gjenvinningsstasjonen. På denne måten kan vi registrere mengdene som ryddes. Du blir da med i Strandryddingslotteriet!

En ny utfordring kan være å delta i kartlegging av plastpellets/havfruetårer

Sekker og hansker får du gratis på gjenvinningsstasjonene på Støleheia, Mjåvann og Sørlandsparken.

Registrere gjerne forsøplete strender og ryddeaksjoner på www.rydde.no

 

Få nyttige tips og praktisk informasjon.
Følg Avfall Sør på Facebook

Facebook-flat