Viktig melding
Kryss/lukk ikon

Koronaviruset - oppdatert 2. april

Lørdag 28. mars åpnet gjenvinningsstasjonen i Sørlandsparken igjen MED REDUSERT KAPASITET. Mjåvann gjenvinningsstasjon holder åpent MED REDUSERT KAPASITET. For å begrense antall kunder samlet inne på stasjonen vil biler bli sluppet inn i puljer. Vi oppfordrer innbyggerne om å ikke bruke den ekstra tiden de har i hjemmet, til å rydde i garasjen og kjøre unna avfall. Støleheia Avfallsanlegg har nye åpningstider: Mandag-fredag 07.30-15.00. Høllen Vest samt Mjåvann Bruktbutikk holdes stengt. Administrasjonen i Vige er stengt, men vi besvarer alle henvendelser på telefon og e-post. Ha tålmodighet med tømming av husholdningsavfall i disse koronatider. Renovatørene vil også hente inn husholdningsavfall utover vanlige tømmetider. Vennlig hilsen Avfall Sør

Bytte avfallsdunkDersom du finner ut at antall dunker eller størrelser ikke passer ditt behov, vennligst ta kontakt med Avfall Sør, så ordner vi med bytting. Fyll inn kontaktskjemaet under.

Vi merker dunken(e) med brikke, adresselapp og retningspil og leverer/bytter dunk(er) hjemme hos deg.  I 2018 koster dette kr 510,64 inkl.mva.

Dersom noen av dunkene skulle være sprukket eller ødelagt ved tømming, vil vi gjerne ha beskjed om dette. Vi har en egen «byttebil» som henter inn og leverer ut nye dunker. Utkjøring dekkes i disse tilfellene av Avfall Sør.

 

Opplysningene lagres i systemet for innkommende henvendelser og videreformidles ikke til andre.

Hvordan sortere riktig? Her er hjelp på veien.