Hytterenovasjon Kristiansand

Alle hytter og fritidsboliger er pålagt å betale for abonnement på hytterenovasjon. Renovasjonsordningen for avfall fra hytter og fritidsboliger baserer seg på at brukerne/abonnentene bringer avfall fra daglig husholdning til et hytterenovasjonspunkt i nærområdet hvor det er utplassert dunker eller containere for oppsamling av avfallet.

Oppstart hovedsesong

Hytterenovasjonen er utplassert på hytterenovasjonspunktene fra ca. Påske til ut oktober måned. I høysesongen i juli måned tømmes hytterenovasjonen minst tre ganger i uka.

Helårspunkter

Hytterenovasjonen er utplassert på hytterenovasjonspunktene hele året. Stadig flere benytter sine sjø-nære hytter og fritidsboliger gjennom hele året. Avfall Sør vil i perioden 2017 til 2020 gradvis etablere noen få større helårs hytterenovasjonspunkter i Kristiansand og Søgne kommune.

Hytterenovasjonspunkter
Avfall Sør har nå etablert en rekke hytterenovasjonspunkter nær hytter og fritidsboliger i kommunen. Du finner hytterenovasjonspunkter merket med H på kartet nedenfor.

Helårsmottak for hytteavfall:

  • Kristiansand kommune, Tømmerstø brygge
  • Kristiansand kommune, Kongshavn
  • Kristiansand kommune, Lindebø brygge

Hytterenovasjonspunkter som er fjernet:

  • Fidjekilen, Randesund, vi jobber med å finne ny løsning. Nærmeste hyttepunkt er: Dvergsnesveien v/257-361.

Nytt punkt

  • Flekkerøy: Det er etablert et nytt hytterenovasjonspunkt på snuplassen i enden av Skibbuveien, Skålevig

Nøkler
Alle som betaler abonnement for hytter og fritidsboliger, skal ha fått tilsendt to nøkler til hytterenovasjonsdunkene. Det er mulig å få kjøpt ekstra nøkkel mot et vederlag ved å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 38 17 70 70.

Har du spørsmål om hytterenovasjon? 

 

Gjenvinningsstasjoner ikon
Gjenvinningsstasjoner
Returpunkt ikon
Returpunkt
Hytterenovasjon ikon
Hytterenovasjon