Viktig melding
Kryss/lukk ikon

Vær med å begrense smittespredning av koronaviruset - oppdatert 26. mai

Jo flinkere vi alle er til å følge råd, holde avstand og vise hensyn, jo fortere kan vi håpe på å få hverdagen vår tilbake. Ved Avfall Sørs fire gjenvinningsstasjoner er vi nå tilbake med ordinære åpningstider. Til tider vil det være redusert kapasitet. For å begrense antall kunder samlet inne på stasjonene vil biler i slike tilfeller bli sluppet inn i puljer. Vi oppfordrer innbyggerne om å sortere avfallet før man besøker gjenvinningsstasjonen, så går køen raskere. Mjåvann Bruktbutikk åpnet onsdag 6. mai. Administrasjonen i Vige er stengt, men vi besvarer alle henvendelser på telefon og e-post. Ha tålmodighet med tømming av husholdningsavfall i disse koronatider. Renovatørene vil også hente inn husholdningsavfall utover vanlige tømmetider. Vennlig hilsen Avfall Sør

Vi har ikke økt normalgebyret på 6 år!

Dette er et bilde av noen som gjennomfører en sorteringsundersøkelse av papiravfall for å sjekke kvaliteten. Hvis alle sorterer avfallet slik vi ønsker blir det lettere å opprettholde lave priser på renovasjonstjenester.

Fortsetter vi å være så flinke til å sortere som deg, kan vi holde prisene nede.

Ja, du fortjener litt skryt. Vi er alle flinke på kildesortering, og nå skal vi alle bli enda bedre.

Det tjener du på, og det tjener miljøet på.

Hvordan kan vi holde gebyret på stedet hvil over så lang tid? Det er helt enkelt på grunn av dere som brukere av tjenestene våre. Dere er flink til å sortere og bruker gjenvinningsstasjonene på en god måte.

 

Fantastisk.

Dette fører til at vi ikke behøver å bruke unødvendig tid til å rydde på gjenvinningsstasjonen, melde fra om sorteringsavvik til kunder eller bruke ressurser på å kjøre ekstra runder.

Vi vil gjerne bli enda bedre, alle. Visste du at du ikke skal kaste elektriske apparater og elektronikk i restavfallet?
Det er fint, fortsett slik! Så skal vi gjøre det vi kan for å holde prisene lave!

 

Her ser du en komplett oversikt over hva som skal hvor

 

Facebook like ikon Få nyttige tips og praktisk informasjon.
Følg oss på Facebook