Åpningstider

Mandag - fredag
10:00 - 17:00
Lørdag
10:00 - 15:00

Kortere åpningstider

Fredag 24. desember
10:00 - 12:00
Fredag 31. desember
10:00 - 12:00

Vi holder stengt

Lørdag 25. desember
1. juledag

Velkommen til Mjåvann Bruktbutikk!

Vi selger innsamlede brukte ting som sportsutstyr, sykler, leker, møbler, pyntegjenstander, servicer, kopper og kar. Varene som selges i bruktbutikken samles inn ved gjenvinningsstasjonene i Sørlandsparken og på Mjåvann. Før varer selges i butikken foretar vi en vurdering av renhet og kvalitet. Etter behov vasker og reparerer vi gjenstander før de blir priset og lagt ut for salg i butikken. Vi holder til inne på anlegget på Mjåvann gjenvinningsstasjon.

Følg oss på Facebook og Instagram for å se bilder av varer vi har for slag og for å komme med spørsmål og kommentarer.

Spørsmål og svar

Ting til ombruk kan leveres på gjenvinningsstasjonen i Sørlandsparken og på Mjåvann.

I Avfall Sør har vi innført en kontantløs betalingsløsning. Når du handler på Mjåvann Bruktbutikk kan du både bruke kort og VIPPS. Dette er sikre betalingsløsninger og samtidig et koronatiltak for å hindre smitte ved berøring av kontanter.

Følg med på Facebook-siden vår. Der presenterer vi noen av varene. Vi bytter ofte ut varer og setter inn nye i butikken.

Nei, vi kjører dessverre ikke ut og henter inn brukte ting til bruktbutikken.  Alle varer som selges ved Mjåvann Bruktbutikk leveres inn til Sørlandsparken gjenvinningsstasjon eller til mottaket på Mjåvann Bruktbutikk.

Kostnadene ved all innsamling og behandling av husholdningsavfall, inkludert driften av Mjåvann Bruktbutikk dekkes over renovasjonsgebyret, etter selvkostprinsippet. Det vil si at husholdningene i Kristiansand og Vennesla betaler det tjenesten koster.