Åpningstider

Mandag - fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
10:00 - 15:00

Vi holder stengt

Lørdag 24. desember
Julaften
Mandag 26. desember
2. juledag

Velkommen til Blå Kors gjenbruk Kristiansand

Blå Kors gjenbruk Kristiansand overtok driften av bruktbutikken på Mjåvann i januar 2022. I et stort, nyoppusset og hyggelig lokale inne på Mjåvann gjenvinningsstasjon finner du nå kafé, flotte utstillinger, og mange skatter.

Vi selger innsamlede brukte ting som sportsutstyr, sykler, leker, møbler, pyntegjenstander, servicer, kopper og kar. Varene som selges i bruktbutikken samles inn ved gjenvinningsstasjonene i Sørlandsparken og på Mjåvann. Før varer selges i butikken foretar vi en vurdering av renhet og kvalitet. Etter behov vasker og reparerer vi gjenstander før de blir priset og lagt ut for salg i butikken.

Følg oss på Facebook og Instagram for å se bilder av varer vi har for slag og for å komme med spørsmål og kommentarer.

Spørsmål og svar

Ting til ombruk kan leveres på gjenvinningsstasjonen i Sørlandsparken og på Mjåvann.

Når du handler hos Blå Kors gjenbruk Kristiansand kan du både bruke kort og VIPPS. Dette er sikre betalingsløsninger og samtidig et koronatiltak for å hindre smitte ved berøring av kontanter.

Følg med på Facebook- og Instagramsidene våre. Der presenterer vi noen av varene. Vi bytter ofte ut varer og setter inn nye i butikken.

Nei, vi kjører dessverre ikke ut og henter inn brukte ting til bruktbutikken.  Alle varer som selges hos Blå Kors gjenbruk Kristiansand leveres inn til mottaket på Sørlandsparken gjenvinningsstasjon eller Mjåvann gjenvinningsstasjon.