Avfall Sør utfører en samfunnskritisk tjeneste og følger myndighetenes anbefalinger og arbeid med å forsinke smittespredningen av koronaviruset.

Aktuelt for innbyggerne

Jo flinkere vi alle er til å følge råd, holde avstand og vise hensyn, jo fortere kan vi håpe på å få hverdagen vår tilbake.

Innsamling av husholdningsavfall

1️⃣ Per 19. august går innsamlingen av husholdningsavfall som normalt. Vær oppmerksom på at renovatøren kan komme senere på dagen enn vanlig.

2️⃣ Vi anmoder våre innbyggere å følge smittevernreglene og sortere avfallet godt.  Sørg for at bioavfallet sorteres ut i egen dunk eller nedgravd container.  Alt avfall utenom bioavfall kan leveres til nærmeste gjenvinningsstasjon eller samles i sekk som settes frem ved neste ordinære tømming.

Gjenvinningsstasjonene

1️⃣ Alle Avfall Sørs gjenvinningsstasjoner og Mjåvann Bruktbutikk er åpne som normalt.

2️⃣ Kan du ikke utsette besøket til gjenvinningsstasjonen oppfordrer vi våre kunder å sortere avfallet før man besøker gjenvinningsstasjonen, så går køen raskere. IKKE besøk gjenvinningsstasjonene hvis du er syk eller i karantene.

3️⃣Spør oss gjerne når du besøker gjenvinningsstasjonen, men hold god avstand til bemanningen og andre som besøker stasjonen samtidig.

4️⃣Husk å ha god håndhygiene før, under og etter besøket hos oss. Hold avstand og vis hensyn.

Administrasjonen

Administrasjonen på Vige holder fysisk stengt. Det vil stå bioposer og plastsekker utenfor døren i Vige havnevei 90 – 2. etasje, som besøkende kan ta med seg. Vi besvarer alle henvendelser på telefon og e-post.

  • Vær ekstra nøye med sortering av avfall. Av hensyn til egen og andres hygiene anmoder vi innbyggerne å være ekstra nøye med sortering av husholdningsavfall. Sørg for at bioposer knytes ekstra godt, og at lokk på dunker lukkes helt. Da vil våre sjåfører bli minst mulig eksponert for potensiell smitte.


Interne tiltak

For ansatte med kontorarbeid er det nå åpnet for at man i større grad kan komme til arbeidsplassen. Bruk av hjemmekontor skjer nå etter avtale med nærmeste leder. Det oppfordres til å unngå møter med større folkemengder. Vi henviser også til generelle retningslinjer fra myndighetene.

Avfall Sør oppdaterer siden fortløpende…..