Avfallsaksjon i Finsland:

Onsdag 27. september kl. 14–18

Utenfor Finsland Bedehus (Songdalsveien 786)


Velkommen til årets avfallsaksjon

Onsdag 27. september kl. 14–18 bemanner Avfall Sør et mobilt avfallsmottak utenfor Finsland Bedehus. Dette er et tilleggstilbud for alle husholdninger i Finsland som gjør det enkelt å sortere og levere avfall lokalt. Avfallsaksjonen gjennomføres i samarbeid med Kristiansand kommune.


Dette kan du levere i vårt mobile avfallsanlegg

Avfall Sør setter ut containere for sortering av følgende typer husholdningsavfall:


Levering av avfall på gjenvinningsstasjon – hele året

På Avfall Sørs gjenvinningsstasjoner kan du levere sortert avfall som ikke får plass i vanlige dunker eller innkastluker – samt farlig avfall, elektroavfall og gjenstander til ombruk. Alle som er registrert som kunde hos Avfall Sør, og tinglyst eier av en eiendom i Kristiansand eller Vennesla har levering av avfall på våre gjenvinningsstasjoner inkludert i renovasjonsgebyret. Dette gjelder både husholdninger og hytte/fritidsbolig.

Illustrert kart som viser Avfall Sørs lokasjoner for i Kristiansand og Vennesla.

Velg hvilken gjenvinningsstasjon du vil bruke:

På gjenvinningsstasjonen skal sortert avfall leveres med bil — med eller uten tilhenger. Husk adgangsbevis for å komme gjennom bommen!


Hva skal sorteres hvor?

Kildesortering er viktig for miljøet. Bedre sortering gjør at vi kan gjenvinne mer av avfallet ditt slik at det blir til nye produkter – gang på gang.

Bilde av mobiltelefon med innhold fra nettsiden sortere.no

Hvis du lurer på hvor noe skal kastes,
får du svaret på
sortere.no

Du kan også laste ned appen på mobilen din.